Drugu godinu za redom područni odjel Darda Umjetničke škole Beli Manastir organizira program predškolskog muziciranja. Družimo se u prostoru dječjeg vrtića Radost u Dardi s učiteljicom Adrien Adam Stojić. Naš predškolski zbor, Malci Vokalci, namijenjen je djeci od 4 do 6 godina starosti i održava se za vrijeme boravka u vrtiću. Trenutno nas je oko 30. Teško je izbrojiti jer stalno rastemo. :)

Sretni smo što možemo objaviti da je od ove godine prostor u kojem se družimo novoobnovljen. Veliko hvala dječjem vrtiću Radost i njegovoj ravnateljici Katarini Brkić što su nam omogućili druženje u njihovom prostoru. U ovom lijepom prostoru naša druženja još su veselija.

Cilj nam je osloboditi maštu i kreativno izražavanje i razviti interes za glazbu kroz sviranje udaraljki, ples i pjevanje pjesmica uz gitaru. Barem dva puta godišnje nastupom pokažemo i drugima kako se dobro zabavlja uz glazbu. Sav naš rad temelji se na igri, spontanoj i dobrovoljnoj, djeci najomiljenijoj aktivnosti.

Kada naši Malci Vokalci porastu ljubav prema glazbi mogu nastaviti njegovati u područnom odjelu Darda Umjetničke škole Beli Manastir. Tamo se mogu odlučiti za klavir, tambure, harmoniku ili gitaru (s već poznatom učiteljicom Adrien Adam Stojić) i nastaviti svoje glazbeno obrazovanje kao učenici Umjetničke škole.