Malci Vokalci

Četvrtak, 14 studenog 2019 19:14

Drugu godinu za redom područni odjel Darda Umjetničke škole Beli Manastir organizira program predškolskog muziciranja. Družimo se u prostoru dječjeg vrtića Radost u Dardi s učiteljicom Adrien Adam Stojić. Naš predškolski zbor, Malci Vokalci, namijenjen je djeci od 4 do 6 godina starosti i održava se za vrijeme boravka u vrtiću. Trenutno nas je oko 30. Teško je izbrojiti jer stalno rastemo. :)

Sretni smo što možemo objaviti da je od ove godine prostor u kojem se družimo novoobnovljen. Veliko hvala dječjem vrtiću Radost i njegovoj ravnateljici Katarini Brkić što su nam omogućili druženje u njihovom prostoru. U ovom lijepom prostoru naša druženja još su veselija.

Cilj nam je osloboditi maštu i kreativno izražavanje i razviti interes za glazbu kroz sviranje udaraljki, ples i pjevanje pjesmica uz gitaru. Barem dva puta godišnje nastupom pokažemo i drugima kako se dobro zabavlja uz glazbu. Sav naš rad temelji se na igri, spontanoj i dobrovoljnoj, djeci najomiljenijoj aktivnosti.

Kada naši Malci Vokalci porastu ljubav prema glazbi mogu nastaviti njegovati u područnom odjelu Darda Umjetničke škole Beli Manastir. Tamo se mogu odlučiti za klavir, tambure, harmoniku ili gitaru (s već poznatom učiteljicom Adrien Adam Stojić) i nastaviti svoje glazbeno obrazovanje kao učenici Umjetničke škole.

U nastavku pogledajte fotografije s našeg druženja, a uživo nas možete vidjeti na nastupu. O terminima nastupa obavijestit ćemo vas putem naše web i facebook stranice.

Ocijenite ovaj članak:
(0 ocjena(e))
Članak otvoren: 1768 puta

Umjetnička škola Beli Manastir

Kralja Tomislava 2, Beli Manastir
  031 705 027 (tajništvo)
  031 705 034 (ravnatelj)
  031 705 028 (računovodstvo)
  031 705 027
  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Područni odjel Darda

Sv. Ivana Krstitelja 100
31 326 Darda

Područni odjel Kneževi Vinogradi

Glavna 44
31 309 Kneževi Vinogradi