Novosti (67)

Dragi učenici i roditelji, prema Preporuci Stožera civilne zaštite Osječko-baranjske županije od 11. studenog 2021. godine nastavu ćemo u sljedećem tjednu organizirati po "A" modelu – nastava uživo

Upisi u 1. do 6. razred Umjetničke škole Beli Manastir za školsku godinu 2021./2022. za sve učenike (uključujući i PO Darda i PO Kneževi Vinogradi) vršit će se u tajništvu škole u sljedećem terminu...

Umjetnička škola Beli Manastir organizira drugi rok prijemnih ispita za upis učenika u prvi razred škole.

Dragi i poštovani učenici i roditelji, donosimo vam rezultate prijemnih ispita i informacije za upise. Čestitamo našim novim učenicima i željno ih iščekujemo!

U Umjetničkoj školi Beli Manastir razredne i predmetne ispite prema osobnim potrebama mogu polagati osobe koje su privatno podučavane, a koje ne mogu pohađati nastavu i izvršavati druge propisane obveze.

Pozivamo vas na online koncert "Glazbeni Zoo" kao dio eTwinning međunarodnog projekta u suradnji s glazbenom školom iz Budimpešte, "Tóth Aladár zeneiskola".

Učenici puhačkog odjela sudjelovali su na festivalu klasične glazbe pod nazivom SIRMIUM MUSIC FEST u Sremskoj Mitrovici (R. Srbija) i ostvarili lijep uspjeh.

Ponosno donosimo rezultate naših učenika Veljka Lakete i Denija Milera koje su ostvarili na Accordion Fest 2021. u Varaždinu.

Naši učenici klaviristi Dorja Bartolić i Marko Prekodravac sudjelovali su na online međunarodnom natjecanju SIRMIUM MUSIC FEST u Sremskoj Mitrovici.

Obavještavaju se kandidati koji su podnijeli prijave na natječaj objavljen 23. veljače 2021. da su izabrani slijedeći kandidati...

U Umjetničkoj školi Beli Manastir, od 18.01.2021. godine do kraja siječnja nastava će se organizirati u skladu s Odlukom o organiziranju i provođenju nastave kojom je određeno održavanje nastave na slijedeći način...

Umjetnička škola Beli Manastir objavljuje obavijest o rezultatima natječaja objavljenog dana 16. studenog 2020. godine na mrežnim stranicama škole.

Poštovani roditelji, učenici i svi zainteresirani, učenici i nastavnici Umjetničke škole Beli Manastir održat će online koncert u svečanoj dvorani naše škole u srijedu, 9. prosinca 2020. godine u 18 sati bez publike u dvorani, ali pred publikom na društvenim mrežama...

U Umjetničkoj školi Beli Manastir, od 30.11.2020. do 23.12.2020. godine nastava se odvija u skladu s Odlukom o organiziranju i provođenju nastave u Umjetničkoj školi...

Zatvoren je natječaj koji je Umjetnička škola Beli Manastir raspisala za radna mjesta s mjestom rada u Dardi i Belom Manastiru. Natječaj je otvoren do 24. studenog 2020. 

Poštovani roditelji i dragi učenici, s obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju želimo vas obavijestiti o načinu rada škole sukladno preporukama HZJZ-a i Ministarstva znanosti i obrazovanja. 

Umjetnička škola Beli Manastir poziva učenike na audiciju u matičnoj školi u Belom Manastiru i u Područnim odjelima Kneževi Vinogradi i Darda.

Dana 14. kolovoza 2020. godine Umjetnička škola Beli Manastir objavljuje poziv za javno prikupljanje ponuda u postupku jednostavne nabave klavira. Poziv je objavljen 14. kolovoza 2020. godine, rok za dostavu ponuda je 5 dana od dane objave.

Poštovani budući učenici i roditelji, u nastavku vam donosimo rezultate prvog roka prijemnih ispita za Umjetničku školu Beli Manastir i njezine područne odjele. 

Dragi budući učenici i poštovani roditelji! I ove godine vas pozivamo na upis u Umjetničku školu Beli Manastir. Audicija će se održati u utorak i srijedu, 23. i 24. lipnja 2020. godine. Više detalja pronađite u nastavku.

Upisi u viši razred vršit će se prilikom podjele svjedodžbi, u ponedjeljak, 6. srpnja 2020. godine, kod razrednika.

Pozivamo sve zainteresirane na prijemne ispite u Umjetničku školu Beli Manastir uz prigodni video. 

Poštovani roditelji, učiteljice i učitelji i dragi učenici, prijelaz na sustav poučavanja na daljinu izuzetno je zahtjevan, traži motiviran rad, odgovornost i disciplinu svih uključenih. Radi toga ova situacija od svih nas zahtijeva prilagodbu i brzu reakciju kako bismo učenicima osigurali kontinuitet i obrazovanje kakvo zaslužuju unatoč ovim izazovnim vremenima.

Mladi violinisti u Umjetničkoj školi Beli Manastir pod vodstvom učitelja Csaba Zima izvode napuljsku pjesmu "Santa Lucia" - obrada E. Pudovochkin.

Umjetnička škola Beli Manastir od 20. ožujka 2020. godine radi provođenja mjera za sprječavanje širenja koronavirusa SARS-COVID-2 prioritetno prima sve upite i zahtjeve iz svog djelokruga rada putem e-maila, telefona ili mobitela u vremenu od 7,00 do 15,00 sati radnim danima.

Nakon što učenici u općeobrazovnim školama izvrše prijave preko Office 365 za škole, bit će moguća prijava učenika na mrežu Yammer, na kojoj se nalaze virtualne učionice svih razreda UŠBM – kako matične škole, tako i područnih odjela.

Poštovani roditelji, učenici i zaposlenici Umjetničke škole Beli Manastir, u nastavku su upute vezane za rad Umjetničke škole Beli Manastir u ovoj izvanrednoj situaciji nastaloj zbog epidemije koronavirusa.

U srijedu, 18. prosinca u Umjetničkoj školi održala se Božićna radionica na kojoj su se izrađivale dekoracije za bor, čestitke, magneti i ostali radovi. Učenici od prvoga do petog razreda su uz pomoć nastavnika vrijedno pravili božićne ukrase...

Umjetnička škola Beli Manastir postala je dio eTwinning zajednice! Tijekom posljednja dva mjeseca putem ove platforme omogućena je međusobna suradnja s dvjema školama - Osnovnom školom I. G. Kovačić iz Đakova pod vodstvom prof. Maje Varga i Osnovnom glazbenom školom “Kontesa Dora” iz Našica pod vodstvom prof. Sanje Vazdar.

Drugu godinu za redom područni odjel Darda Umjetničke škole Beli Manastir organizira program predškolskog muziciranja. Družimo se u prostoru dječjeg vrtića Radost u Dardi s učiteljicom Adrien Adam Stojić.

U utorak, 15. listopada u Umjetničkoj školi Beli Manastir održat će se seminar za učitelje i nastavnike klavira.

Umjetnička škola Beli Manastir domaćin je 36. stručnog skupa za učitelje i nastavnike klavira u osnovnim i srednjim glazbenim školama.

Temeljem članka 11. stavak 1. Odluke o početku i završetku nastavne godine, broju radnih dana i trajanju odmora učenika osnovnih i srednjih škola za školsku godinu 2019./2020. („Narodne novine“ broj 48/19.) izvješćujemo sve učenike i roditelje da će sve školske ustanove na području Osječko-baranjske županije primjenjivati dosadašnji model odmora učenika označen u članku 4. Odluke kao model 1.

Objavljeni su rezultati prijemnih ispita za Umjetničku školu Beli Manastir, područni odjel Darda i područni odjel Kneževi Vinogradi. Vidimo se na upisima 26. i 28. lipnja od 10 do 12 sati i 27. lipnja od 10 do 17 sati.

Učenici tamburaškog odjela naše škole 6. lipnja 2019. održali su koncert pod nazivom "Tamburaška priča" na kojem su uz naše male tamburaše nastupali i gosti: Valentina Pavlović te Golden String Orchestra. U nastavku pogledajte slike s koncerata:

Učenici područnog odjela Darda održali su svoj završni koncert 30. svibnja 2019. u Domu kulture Darda. U nastavku pogledajte slike s koncerata:

Tijekom školske godine 2018. i 2019. godine naši su učenici ostvarili sjajne rezultate na domaćim i međunarodnim glazbenim natjecanjima. Pogledajte rezultate i fotografije s natjecanja:

XI. Dan škole obilježili smo glazbom i plesom na koncertu naših učenika 13. svibnja 2019. U nastavku pogledajte slike s koncerata:

Pozivaju se kandidati koji su podnijeli pravodobne i potpune prijave te zadovoljavaju formalne uvjete Natječaja za radno mjesto spremačice, na neodređeno vrijeme, uz uvjet probnog rada od jednog (1) mjeseca, 20 sati tjedno, na testiranje putem intervjua.

Učenici naše škole pozdravili su dolazak proljeća koncertom u Kino dvorani Belog Manastira 1. travnja 2019. U nastavku pogledajte slike s koncerata:

U ponedjeljak, 4. ožujka 2019. u Dvorani kina Beli Manastir održan je "Koncert pod maskama" učenika naše škole. Koncert su ove godine održale mačke, policajci, gusari, vještice, klaunovi, bubamare, princeze i još mnogo maski ispod kojih su se skrivali naši učenici u Belom Manastiru i Kneževim Vinogradima.

I ove godine naši vrijedni učenici uz pomoć učitelja doprinijeli su božićnoj atmosferi. Učenici iz Darde održali su svoj Božićni koncert 17. prosinca, a učenici iz Belog Manastira 19. prosinca 2018. godine. 

Grad Beli Manastir slavi svoj dan na blagdan zaštitnika grada Svetog Martina, 11. studenog 2018. Povodom proslave Dana grada, 12. studenog pripremljen je raznolik program kojem se priključila i naša škola učeničkim koncertom.

Umjetnička škola Beli Manastir i ove godine pruža djeci mlađeg školskog uzrasta pjevanje u zboru. Dobro su došla sva djeca, a posebice ona koja pohađaju prvi i drugi razred osnovne škole. Mali zbor počinje s radom u utorak, 4.9.2018. godine u 18h u prostorima Umjetničke škole Beli Manastir. O daljnjem rasporedu polaznici će biti pravovremeno obavješteni putem web stranice škole

Upis učenika u 1. razred Umjetničke škole Beli Manastir, za matičnu Školu u Belom Manastiru te područne odjele u Dardi i Kneževim Vinogradima vršiti će se u sjedištu Škole u Belom Manastiru, Kralja Tomislava 2.

U ponedjeljak, dana 4.6.2018. godine u Kino Dvorani u Belom Manastiru održana je "Tamburaška priča", veliki tamburaški koncert učenika Umjetničke škole Beli Manastir s početkom u 19 sati.

Večernji list, 30. travnja 2018. godine - ponosni smo na našeg učenika Mihaela Šišića!

U četvrtak, 3. svibnja 2018. g. u dvorani glazbenih odjela u Belišću glazbene škole Valpovo/Belišće, održan je drugi međužupanijski festival „Dolce piano“ koji je bio natjecateljskog karaktera. Na festivalu je sudjelovalo šest učenika naše škole. 

U utorak, 15. svibnja i u srijedu, 16. svibnja 2018. održani su koncerti povodom 10. dana Umjetničke škole Beli Manastir. Nastupili su učenici naše škole, kao i gostujući učenici.

U utorak, 29. svibnja u Domu kulture u Dardi održan je Završni koncert Umjetničke škole Beli Manastir. Nastupili su učenici naše škole.

U ponedjeljak, 12. veljače 2018. u Kino dvorani Beli Manastir održan je tradicionalni Koncert pod maskama Umjetničke škole Beli Manastir.

Umjetnička škola Beli Manastir organizira proljetnu glazbenu radionicu u trajanju od 5 dana. Na radionici će se djeca kroz igru upoznati s glazbom, glazbenom školom te će im biti predstavljen glazbeni instrument mali klarinet...

Umjetnička škola Beli Manastir

Kralja Tomislava 2, Beli Manastir
  031 705 027 (tajništvo)
  031 705 034 (ravnatelj)
  031 705 028 (računovodstvo)
  031 705 027
  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Područni odjel Darda

Sv. Ivana Krstitelja 100
31 326 Darda

Područni odjel Kneževi Vinogradi

Glavna 44
31 309 Kneževi Vinogradi