Novosti (43)

U utorak, 15. listopada u Umjetničkoj školi Beli Manastir održat će se seminar za učitelje i nastavnike klavira.

Umjetnička škola Beli Manastir domaćin je 36. stručnog skupa za učitelje i nastavnike klavira u osnovnim i srednjim glazbenim školama.

Umjetnička škola Beli Manastir u srijedu, 2. listopada 2019. raspisala je Natječaj za radna mjesta na određeno i neodređeno vrijeme, s mjestom rada Beli Manastir, Darda i Kneževi Vinogradi. Natječaj je otvoren 8 radnih dana. 

Temeljem članka 11. stavak 1. Odluke o početku i završetku nastavne godine, broju radnih dana i trajanju odmora učenika osnovnih i srednjih škola za školsku godinu 2019./2020. („Narodne novine“ broj 48/19.) izvješćujemo sve učenike i roditelje da će sve školske ustanove na području Osječko-baranjske županije primjenjivati dosadašnji model odmora učenika označen u članku 4. Odluke kao model 1.

Objavljeni su rezultati prijemnih ispita za Umjetničku školu Beli Manastir, područni odjel Darda i područni odjel Kneževi Vinogradi. Vidimo se na upisima 26. i 28. lipnja od 10 do 12 sati i 27. lipnja od 10 do 17 sati.

Učenici tamburaškog odjela naše škole 6. lipnja 2019. održali su koncert pod nazivom "Tamburaška priča" na kojem su uz naše male tamburaše nastupali i gosti: Valentina Pavlović te Golden String Orchestra. U nastavku pogledajte slike s koncerata:

Učenici područnog odjela Darda održali su svoj završni koncert 30. svibnja 2019. u Domu kulture Darda. U nastavku pogledajte slike s koncerata:

Tijekom školske godine 2018. i 2019. godine naši su učenici ostvarili sjajne rezultate na domaćim i međunarodnim glazbenim natjecanjima. Pogledajte rezultate i fotografije s natjecanja:

Objavljeni su termini prijemnih ispita Umjetničke škole Beli Manastir u lipnju, 2019. godine. Datume ispita u matičnoj školi i u Područnim odjelima pronađite u nastavku:

XI. Dan škole obilježili smo glazbom i plesom na koncertu naših učenika 13. svibnja 2019. U nastavku pogledajte slike s koncerata:

Pozivaju se kandidati koji su podnijeli pravodobne i potpune prijave te zadovoljavaju formalne uvjete Natječaja za radno mjesto spremačice, na neodređeno vrijeme, uz uvjet probnog rada od jednog (1) mjeseca, 20 sati tjedno, na testiranje putem intervjua.

Učenici naše škole pozdravili su dolazak proljeća koncertom u Kino dvorani Belog Manastira 1. travnja 2019. U nastavku pogledajte slike s koncerata:

U ponedjeljak, 4. ožujka 2019. u Dvorani kina Beli Manastir održan je "Koncert pod maskama" učenika naše škole. Koncert su ove godine održale mačke, policajci, gusari, vještice, klaunovi, bubamare, princeze i još mnogo maski ispod kojih su se skrivali naši učenici u Belom Manastiru i Kneževim Vinogradima.

I ove godine naši vrijedni učenici uz pomoć učitelja doprinijeli su božićnoj atmosferi. Učenici iz Darde održali su svoj Božićni koncert 17. prosinca, a učenici iz Belog Manastira 19. prosinca 2018. godine. 

Grad Beli Manastir slavi svoj dan na blagdan zaštitnika grada Svetog Martina, 11. studenog 2018. Povodom proslave Dana grada, 12. studenog pripremljen je raznolik program kojem se priključila i naša škola učeničkim koncertom.

Umjetnička škola Beli Manastir i ove godine pruža djeci mlađeg školskog uzrasta pjevanje u zboru. Dobro su došla sva djeca, a posebice ona koja pohađaju prvi i drugi razred osnovne škole. Mali zbor počinje s radom u utorak, 4.9.2018. godine u 18h u prostorima Umjetničke škole Beli Manastir. O daljnjem rasporedu polaznici će biti pravovremeno obavješteni putem web stranice škole

Upis učenika u 1. razred Umjetničke škole Beli Manastir, za matičnu Školu u Belom Manastiru te područne odjele u Dardi i Kneževim Vinogradima vršiti će se u sjedištu Škole u Belom Manastiru, Kralja Tomislava 2.

U ponedjeljak, dana 4.6.2018. godine u Kino Dvorani u Belom Manastiru održana je "Tamburaška priča", veliki tamburaški koncert učenika Umjetničke škole Beli Manastir s početkom u 19 sati.

Večernji list, 30. travnja 2018. godine - ponosni smo na našeg učenika Mihaela Šišića!

U četvrtak, 3. svibnja 2018. g. u dvorani glazbenih odjela u Belišću glazbene škole Valpovo/Belišće, održan je drugi međužupanijski festival „Dolce piano“ koji je bio natjecateljskog karaktera. Na festivalu je sudjelovalo šest učenika naše škole. 

Objavljeni su termini prijemnih ispita Umjetničke škole Beli Manastir u lipnju, 2018. Datume ispita prema Područnim odjelima pronađite u nastavku:

U utorak, 15. svibnja i u srijedu, 16. svibnja 2018. održani su koncerti povodom 10. dana Umjetničke škole Beli Manastir. Nastupili su učenici naše škole, kao i gostujući učenici.

U utorak, 29. svibnja u Domu kulture u Dardi održan je Završni koncert Umjetničke škole Beli Manastir. Nastupili su učenici naše škole.

U ponedjeljak, 12. veljače 2018. u Kino dvorani Beli Manastir održan je tradicionalni Koncert pod maskama Umjetničke škole Beli Manastir.

Umjetnička škola Beli Manastir organizira proljetnu glazbenu radionicu u trajanju od 5 dana. Na radionici će se djeca kroz igru upoznati s glazbom, glazbenom školom te će im biti predstavljen glazbeni instrument mali klarinet...

18., 19. i 20. prosinca u Dardi, Kneževim Vinogradima i Belom Manastiru održani su Božićni (Zimski) koncerti. U nastavku pogledajte galeriju slika.

Drage naše buduće učenice i učenici, obavještavamo vas da će se u utorak, 29. kolovoza 2017. od 16 do 18 sati održati drugi krug prijemnih ispita i upisa u Umjetničkoj školi Beli Manastir i područnom odjelu Darda za programe na kojima ima još slobodnih mjesta:

Objavljeni su rezultati prijemnih ispita za školsku godinu 2017. / 2018. Upisi će se vršiti 27. do 28. lipnja 2017. godine od 10 do 17 sati u matičnoj školi u Belom Manastiru. U nastavku pogledajte rezultate:

Objavljeni su termini prijemnih ispita Umjetničke škole Beli Manastir u lipnju, 2017. Datume ispita prema Područnim odjelima pronađite u nastavku:

U proteklom razdoblju održano je nekoliko natjecanja na kojima su naši učenici ostvarili zavidne rezultate. U nastavku donosimo pregled natjecanja i rezultata:

Međunarodni proljetni tamburaški susret HDTP-a održan je od 23. do 26. travnja 2017. u Belom Manastiru i Mohaču u suradnji s Gradom Belim Manastirom, Gradom Mohačem, Turističkom zajednicom Baranje, Centrom za kulturu grada Belog Manastira i Umjetničkom školom Beli Manastir.

U Svečanoj dvorani Umjetničke škole Beli Manastir, u ponedjeljak, 27. veljače održan je tradicionalni Koncert pod maskama. Pogledajte foto galeriju s koncerta.

Prošli vikend je za učenike naše škole bio obilježen natjecanjima, pa vam donosimo najsvježije rezultate. Čestitamo učenicima i nastavnicima!!

Umjetnička škola Beli Manastir organizirala je božićne koncerte u Belom Manastiru, Dardi i Kneževim Vinogradima. [Foto galerije]

U skladu s Odlukom donesenom na 2. sjednici Školskog odbora, održanoj 11. siječnja 2017. godine obavještavaju se učenici Umjetničke škole Beli Manastir da nastava u drugom obrazovnom razdoblju počinje 16. siječnja 2017.

Objavljeni su rezultati prijemnih ispita za školsku godinu 2016. / 2017. - Beli Manastir.
Upisi će se vršiti od 20. do 24. lipnja 2016. godine. U nastavku pogledajte rezultate.

Drage naše buduće učenice i učenici, obavještavamo vas da će se u ponedjeljak, 29. kolovoza 2016. godine od 15 do 17 sati održati drugi rok prijemnih ispita i upisa u Umjetničkoj školi Beli Manastir i područnim odjelima Kneževi Vinogradi i Darda za programe na kojima ima još slobodnih mjesta:

Umjetnička škola Beli Manastir obilježila je svoj 8. Dan škole prigodnim koncertima. Koncert učenika Umjetničke škole Beli Manastir, održan 23. svibnja 2016. godine započeo je nastupom zbora, nakon toga nastupile su učenice suvremenog plesa, a zatim su uslijedili nastupi učenika na instrumentima klaviru, violini, bisernici, saksofonu, gitari, flauti, rogu, trubi, braču, harmonici. 

Na festivalu "Isidor Bajić" u Novom Sadu održanom od 21. do 30. svibnja i na Međunardnom glazbenom natjecanju "Fantast 2016" u Bečeju, naši učenici ostvarili su zavidne rezultate!

Objavljeni su termini prijemnih ispita Umjetničke škole Beli Manastir u lipnju, 2016. Datume ispita prema Područnim odjelima pronađite u nastavku:

U Umjetničkoj školi Beli Manastir u srijedu, 6. travnja 2016. održan je Proljetni koncert na kojem su nastupila 32 učenika / učenice na deset različitih instrumenata.

U ponedjeljak, 8. veljače 2016. u Umjetničkoj školi Beli Manastir održan je Koncert pod maskama. U nastavku pogledajte galeriju slika s koncerta.

Božićni koncert Umjetničke škole Beli Manastir održan je 17. prosinca 2015. godine u Kino dvorani u Belom Manastiru. Koncert u Kneževim Vinogradima održan je 21. prosinca, a dan poslije u Područnom odjelu u Dardi. 

Umjetnička škola Beli Manastir

Kralja Tomislava 2, Beli Manastir
  031 705 027 (tajništvo)
  031 705 034 (ravnatelj)
  031 705 028 (računovodstvo)
  031 705 027
  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Područni odjel Darda

Sv. Ivana Krstitelja 100
31 326 Darda

Područni odjel Kneževi Vinogradi

Glavna 44
31 309 Kneževi Vinogradi