Novosti

Objavljeni su termini prijemnih ispita Umjetničke škole Beli Manastir u lipnju, 2019. godine. Datume ispita u matičnoj školi i u Područnim odjelima pronađite u nastavku:

Tijekom školske godine 2018. i 2019. godine naši su učenici ostvarili sjajne rezultate na domaćim i međunarodnim glazbenim natjecanjima. Pogledajte rezultate i fotografije s natjecanja:

Pozivaju se kandidati koji su podnijeli pravodobne i potpune prijave te zadovoljavaju formalne uvjete Natječaja za radno mjesto spremačice, na neodređeno vrijeme, uz uvjet probnog rada od jednog (1) mjeseca, 20 sati tjedno, na testiranje putem intervjua.

Umjetnička škola Beli Manastir i ove godine pruža djeci mlađeg školskog uzrasta pjevanje u zboru. Dobro su došla sva djeca, a posebice ona koja pohađaju prvi i drugi razred osnovne škole. Mali zbor počinje s radom u utorak, 4.9.2018. godine u 18h u prostorima Umjetničke škole Beli Manastir. O daljnjem rasporedu polaznici će biti pravovremeno obavješteni putem web stranice škole

Upis učenika u 1. razred Umjetničke škole Beli Manastir, za matičnu Školu u Belom Manastiru te područne odjele u Dardi i Kneževim Vinogradima vršiti će se u sjedištu Škole u Belom Manastiru, Kralja Tomislava 2.

U utorak, 29. svibnja u Domu kulture u Dardi održan je Završni koncert Umjetničke škole Beli Manastir. Nastupili su učenici naše škole.

U utorak, 15. svibnja i u srijedu, 16. svibnja 2018. održani su koncerti povodom 10. dana Umjetničke škole Beli Manastir. Nastupili su učenici naše škole, kao i gostujući učenici.

Objavljeni su termini prijemnih ispita Umjetničke škole Beli Manastir u lipnju, 2018. Datume ispita prema Područnim odjelima pronađite u nastavku:

U ponedjeljak, dana 4.6.2018. godine u Kino Dvorani u Belom Manastiru održana je "Tamburaška priča", veliki tamburaški koncert učenika Umjetničke škole Beli Manastir s početkom u 19 sati.

U četvrtak, 3. svibnja 2018. g. u dvorani glazbenih odjela u Belišću glazbene škole Valpovo/Belišće, održan je drugi međužupanijski festival „Dolce piano“ koji je bio natjecateljskog karaktera. Na festivalu je sudjelovalo šest učenika naše škole. 

Večernji list, 30. travnja 2018. godine - ponosni smo na našeg učenika Mihaela Šišića!

Umjetnička škola Beli Manastir organizira proljetnu glazbenu radionicu u trajanju od 5 dana. Na radionici će se djeca kroz igru upoznati s glazbom, glazbenom školom te će im biti predstavljen glazbeni instrument mali klarinet...

U ponedjeljak, 12. veljače 2018. u Kino dvorani Beli Manastir održan je tradicionalni Koncert pod maskama Umjetničke škole Beli Manastir.

18., 19. i 20. prosinca u Dardi, Kneževim Vinogradima i Belom Manastiru održani su Božićni (Zimski) koncerti. U nastavku pogledajte galeriju slika.

Drage naše buduće učenice i učenici, obavještavamo vas da će se u utorak, 29. kolovoza 2017. od 16 do 18 sati održati drugi krug prijemnih ispita i upisa u Umjetničkoj školi Beli Manastir i područnom odjelu Darda za programe na kojima ima još slobodnih mjesta:

Objavljeni su rezultati prijemnih ispita za školsku godinu 2017. / 2018. Upisi će se vršiti 27. do 28. lipnja 2017. godine od 10 do 17 sati u matičnoj školi u Belom Manastiru. U nastavku pogledajte rezultate:

Objavljeni su termini prijemnih ispita Umjetničke škole Beli Manastir u lipnju, 2017. Datume ispita prema Područnim odjelima pronađite u nastavku:

Međunarodni proljetni tamburaški susret HDTP-a održan je od 23. do 26. travnja 2017. u Belom Manastiru i Mohaču u suradnji s Gradom Belim Manastirom, Gradom Mohačem, Turističkom zajednicom Baranje, Centrom za kulturu grada Belog Manastira i Umjetničkom školom Beli Manastir.

U proteklom razdoblju održano je nekoliko natjecanja na kojima su naši učenici ostvarili zavidne rezultate. U nastavku donosimo pregled natjecanja i rezultata:

U Svečanoj dvorani Umjetničke škole Beli Manastir, u ponedjeljak, 27. veljače održan je tradicionalni Koncert pod maskama. Pogledajte foto galeriju s koncerta.

Prošli vikend je za učenike naše škole bio obilježen natjecanjima, pa vam donosimo najsvježije rezultate. Čestitamo učenicima i nastavnicima!!

U skladu s Odlukom donesenom na 2. sjednici Školskog odbora, održanoj 11. siječnja 2017. godine obavještavaju se učenici Umjetničke škole Beli Manastir da nastava u drugom obrazovnom razdoblju počinje 16. siječnja 2017.

Page 1 of 2

Umjetnička škola Beli Manastir

Kralja Tomislava 2, Beli Manastir
  031 705 027 (tajništvo)
  031 705 034 (ravnatelj)
  031 705 028 (računovodstvo)
  031 705 027
  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Područni odjel Darda

Sv. Ivana Krstitelja 100
31 326 Darda

Područni odjel Kneževi Vinogradi

Glavna 44
31 309 Kneževi Vinogradi